ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

22.3.15

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ Newsbomb.al

Πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση της Newsbomb.al για τους δυνητικούς υποψηφίους που θα υποβληθούν από τα πολιτικά κόμματα στις τοπικές εκλογές στις 21 Ιουνίου 2015.
                Για περισσότερο από μια εβδομάδα, αυτή η δημοσκόπηση, είχε μεγάλο αντίκτυπο σε πολίτες που ψήφισαν μαζικά. Το γεγονός ότι για πρώτη φορά γίνεται κάποια δημοσκόπηση για τοπικές εκλογές ξύπνησε περαιτέρω την επιθυμία του κόσμου να συμμετάσχει.
                Στις παρακάτω εικόνες φαίνονται τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αυτής, με 2 πίτες για κάθε δήμο.
Μια για το ποιον θα ήθελε ο κόσμος να υποψήφιος του PS και μια για το PD. Δυστυχώς ο δήμος Δερόπολης και Φοινίκης δεν είναι μέσα στη δημοσκόπηση.Το παράξενο είναι το ότι πολύς κόσμος φαίνεται να θέλει τον Φρέντη Μπελέρη (πιθανότερο υποψήφιο της Ομόνοιας) να είναι υποψήφιος του PD.




















Σημείωση: το sjam dakort που φαίνεται στα αποτελέσματα σημαίνει δεν συμφωνώ. Ενώ οι εικόνες είναι από το προφίλ του Newsbomb.al στο facebook και μπορείτε να τις βρείτε εδώ μαζί με άλλα αποτελέσματα από άλλους δήμους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου