ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

21.5.15

ΝΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ

Τελικά η συνεργασία του Σοσιαλιστικού Κόμματος με τους τσάμηδες δεν είναι μόνο για τις δημοτικές εκλογές αλλά έχουμε την πλήρη ένταξη τους στον κυβερνητικό συνασπισμό στον οποίον ανήκει και το ΚΕΑΔ. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του PDIU αναμένεται σήμερα να ψηφιστεί ως δεύτερος αντιπρόεδρος της Αλβανικής Βουλής (σ.σ ο πρώτος είναι ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ).  
Αν αυτό συμβεί και ο Ντούλες παραμείνει στη θέση του, δεν θα έχουμε να κάνουμε με κολοτούμπες αλλά με κανονικό θέατρο του πραλόγου.
Ο κ. Ντούλες είχε πει ότι θα παραιτηθεί για την απαραδεκτη νέα διοικητική διαίρεση και δεν το έκανε.
Είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι δεν τον αφορά που συμμάχησαν η τσάμηδες με την κυβερνηση γιατί αυτός έχει συνεργασία μόνο με το σοσιαλιστικό.
Χαμογελούσε μέχρι τα αυτιά όταν πέτυχε τη συνεργασία με τους αριστερούς αλλά όταν αυτοί τον σουτάρανε θυμήθηκε πόσο κακοί είναι αυτοί και ο Κοκδήμα.
Είχε πει και άλλα πολλά αλλά δεν μπορούσε να αποχωριστεί τα προνόμια της καρέκλας του
Τώρα όμως που η καρέκλα θα είναι δίπλα στον Ιντρίζι, τι θα πει;;;
Κ. Ντούλε φτάνει με τις κολοτούμπες και τις κορόνες! Η Βόρειος Ήπειρος  θέλει προτάσεις, θέλει νέα πρόσωπα, θέλει αναπτυξη και εσείς δε φτάνει που δεν μπορείτε να δώσετε τίποτα αλλά εμποδίζετε την ανανέωση. Βγάλατε αρκετά πουλώντας πατριωτισμό, ήρθε η ώρα να φύγετε!

Κάνετε κακό στην Ομόνοια, κάνετε κακό στον τόπο μας      

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου