ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ξεκινήσαμε το πρώτο έργο χορηγία: τουριστικός/πολιτιστικός οδηγός της πατρίδας μας. Παρακαλούμε τους κατόχους των πληροφοριών και εθελοντές από κάθε χωριό της ΕΕΜ να μας αποστείλουν:...

10.6.15

Αποκαλυψη: Στελεχη του ΚΕΑΔ εγκληματουν κατα του Βορειοηπειρωτικου Ελληνισμου με δημογραφικη αλλοιωση!!!

Βόρειοι Αλβανοί γράφονται στα δημοτολόγια του χωριό Δρόβιανη της Επαρχίας Μεσοποτάμου.
Στις προηγούμενες τοπικές εκλογές του 2011, ο νυν Έπαρχος Μεσοποτάμου Θέμης Καίσης κατηγορούσε τον ανεξάρτητο αντίπαλο του Μιχάλη Μποζώρη ότι ευθύνεται για τις περίπου 200 έγγραφές αλβανών που έγιναν στα δημοτολόγια των μειονοτικών χωριών αυτής της Επαρχίας. Μετά τις εκλογές όπου κέρδισε ο κ. Καίσης το θέμα «κουκουλώθηκε» και ο κ. Μποζώρης όχι μόνο συνέχισε να εργάζεται κανονικά ως υπεύθυνος του ληξιαρχείου αλλά έγινε και πρόεδρος της Ομόνοιας για το νομό Δελβίνου.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από το ληξιαρχείο του αλβανικού κράτους, άπο τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2015, στο χωρίο Δρόβιανη μεταξύ των 20 μεταφορών εκλογικών δικαιωμάτων απο άλλους δήμους, ήρθαν και τέσσερα άτομα από τη Σκόδρα της Βόρειας Αλβανίας. 

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο (των 200 εγγραφων αλλογενων στην Επαρχία Μεσοποτάμου) πριν από τέσσερα χρόνια ο κ. Μποζώρης προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι κάποια από αυτά τα ονόματα ήταν από μικτούς γάμους.  Όπως βλέπετε και στον πίνακα σε αυτήν την περίπτωση πρόκειται για πατέρα με τα δύο του παιδιά…  
Την ίδια καταγγελία για αλλοίωση του πληθυσμού στα μειονοτικά χωριά είχε κάνει και ο πρώην έπαρχος Αλίκου κ. Ηλίας Θανάσης για τον προκάτοχο του κ. Χρήστο Καίση όπου το ΚΕΑΔ τον επανέφερε και διοικεί σήμερα την Επαρχία (Σχετικό άρθρο).


Σήμερα οι δύο Καίσιδες και ο Μιχάλης Μποζώρης είναι τα πρωτοπαλίκαρα του υποψηφίου του ΚΕΑΔ για το δήμο Φοινίκης κ. Γιάννη Μπάμπη. Οι Ομονίτες του Βούρκου είναι εξοργισμένοι με αυτά τα τρία άτομα γιατί φρόντισαν στις πέντε πρώτες (εκλόγιμες) θέσεις της λίστας του ΚΕΑΔ για το δημοτικό συμβούλιο να βάλουν πολύ δικά τους άτομα και συγκεκριμένα: ο κ. Θέμης Καίσης έχει την σύζυγο του, ο κ. Μποζώρης έχει  τον ξάδερφο του Πέτρο Μποζώρη (προερχόμενος από το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα) και ο Χρ. Καίσης τον επίσης ξαδερφό του Λευτέρη Καίση.

Όλοι αυτοί που συνεχίζουν να εγκληματούν κατά του ελληνισμού, δεν θέλουν μόνο την εξουσία για την επιβίωση τους ( δεν ξέρουν να κάνουν άλλη δουλειά) αλλά και για να κρύψουν τις εγκληματικές πράξεις κατά του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.    

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/15 5:13 μ.μ.

    Ξύδι παιδάκια, γιατί η πούτσα που θα φάτε στις 22 θα είναι μεγάλη. Γράφτε όσα ψέμματα θέλετε, σας ξέρουμε, η πούτσα έρχεται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/15 6:49 μ.μ.

    Αλβανιαριδες του Ντουλη ήρθε το τέλος σας. Καλά ρημαξατε τον τόπο μας ρε ρεμαλια του κέρατα γιατί πρέπει να φερετε αλβανούς στα σπίτια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/15 7:50 μ.μ.

    Ο Γιάννης είναι άνθρωπος και ο Μπιν Λαντεν είναι άνθρωπος άρα ο Γιάννης είναι Μπιν Λαντεν, αυτή είναι η λογική του άρθρου. Ας βάλουμε μια άλλη παράμετρο, θυμάμαι τα κουτάβια της Νεβ να εκλεγουν δήμαρχο τον Μπερλουσκόνι Καιση, συγκεκριμένα ο Χρήστος Γιωργακης και σία έτρεχαν πίσω από Καιση, κατά τη διάρκεια των καταγγελιων του Ηλία Θανάση, για αλιωση και εγγραφή αλβανων, και λέω να αλλάξει ο τίτλος σε Στελέχη της ΝΕΒ εγκληματουν κατά του βορειοηπειρωτικου ελληνισμού με δημογραφικη αλλοίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/15 8:29 μ.μ.

    Ρε παπάρες, γιατί ψάχνετε τα ιχνη, εδω έχουμε το λύκο που εβαλε τις υπογραφές και αυτοί ειναι οσοι εβαλαν υπογραφές, τι σχέση έχουν τα παιδια της νεβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/15 9:53 μ.μ.

    Οι εγκληματίες του Ελληνισμού πρέπει να τιμωρηθούν
    Η αλήθεια αργεί αλλά δεν ξεχνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://borioipirotis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/15 10:42 μ.μ.

    re remalia re kseftiles re poulimena tomaria re palioroufianh tou kerata re tourkopiasmata re gamimena paidia tou enberh edo sas bgazoun oti kanete aliosi plithismou kai eseis alla logia na agapiomeste ???????
    ligo ntropi den exete gamo ton gifto ton NTOULE pou sas emase kai sas ekame peskesi pou eprepe na krifteste. re malakes o pateras tou Jani Babi den htan o basanistis tou patera tou Baggelh Papaxristou kai autos bazei ipopsifiotita gia dimarxos kai prepei na ton psifisoun ? ante gamithite palioroufianoi , oust koproskila mas zalizete ton erota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/6/15 10:53 μ.μ.

    Εχουμε και λέμε: Γίαννης Μπάμπης = σύζυγος Αλβανίδα, κόρη Γιαννη Μπάμπη = αμόρε Τσάμης , Σύζυγος Θεμιστοκλή Καίση = Λιάμπισα (υποψήφια σύμβουλος), Σύζυγος Ηρώδη Νταλιάνη = Τσάμισα, Σύζυγος Ορφέα Μπέτση = Τσάμισα και αναρωτιεστέ γιατί εγγράφουν βόρειους αλβανούς στα δημοτολόγια της ΕΕΜ; Δικαιώνεται ο υποστιρικτής τους ο Τζομάκας που διαλαλεί πως για να προχωρήσει κάποιος στα κοινά της Βορέιου Ηπείρου πρέπει να έχει αλβανίδα στη καλύτερη και τσάμισα στην χειρότερη περίπτωση σύζυγο.
    Πραβλέπω την Κορυτσάια συζυγο (επίσημη) του Ενβερ Ντούλε καθότι Βλάχα.
    Κάποιος παραπάνω έκανε λόγο για κάτι που θα φάει στις 22 και θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα χωράει. Με τις ορέξεις σας ντουλορουφιανάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/6/15 11:01 μ.μ.

    ksexasate re paidia ton patera tou gambrou, megalostelexos tis Alvanikis Presveias stin Athina kathos kai tin alvanida syzygo tou aderfou tou, poy exoyn ksamolithei me kamia 10aria pseytika profil kai askoun propaganda. Dystyxos einai tosoi ligoi poy kanoun mpam.Mia rena renaki mia sofia sofia enas adesmeytos klp poy nomizoun pos etsi tha vgaloun to JANI dimarxo. koinos giannis kernaei giannis pinei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/6/15 11:04 μ.μ.

    Που πάνε αυτά τα λεφτά των επαρχιών;;;;

    Κραυγαλέα περίπτωση η περίπτωση στελέχους της Ομόνοιας και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στους Αγίους Σαράντα κ. Γιάννη Μπάμπη που λαμβάνει μισθό από την Επαρχία Μεσοποτάμου 430.000 παλιά λεκ χωρίς να παρουσιαστεί ούτε μία μέρα στην επαρχία αφού ο μισθός του κατατίθεται στην τράπεζα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/6/15 10:19 π.μ.

    Ti glamanate ? O Jani Babis kai o Timo Babis ehuun tosa polla lefta pu tha sas agorasun kai esas pu milate tora enantion. Kante fushata esis emis tha qerdhisume.
    Fitore Jani Babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/6/15 3:51 μ.μ.

    Οπα στους ΜΕΓΚΑΒΙΤΕΣ δεν άρεσε το σχόλιο για τον χρηστάκη και την παρέα του και άρχισαν να ψάχνουν συζύγους, γκόμενους και τα σχετικά. Γιατί ορε σκυλιά του Κότσου αλήθεια δεν είναι; Εσείς δεν στηρίζατε τους πρώην επάρχους, γιατί εγώ όλο μαζί σας έβλεπα; Εσεις είστε το άφθαρτο και το καλό που περιμένει ο τόπος μας ρεεεε σκυλιά του Κότσο, ρε παλιο κομουνιστές (και μην πείτε ότι δεν είστε γιατί μόνο αυτοί ασχολούνται με τις οικογένειες των αντιπάλων τους ). Αλίμονό μας αν δώσουμε εξουσία σε τέτοια καθίκια! Μιλάνε για πατριωτισμό οι Μεγκαβίτες, όποιος δεν είναι άνθρωπος δεν μπορεί να είναι πατριώτης λυσσασμένα όρνια που ντροπιάζετε τον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/6/15 8:39 μ.μ.

    σκυλια του Ξερα και το τωρα του Κωτσιου δεν ξέρουμε μόνο αν τους ετοιμάζει καμιά θέση συμβουλου οπως του Φάνη Καλυβιώτη ορε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/6/15 10:21 μ.μ.

    Μιλάνε οι υποστηρικτές της παρανομίας και της καλλιέργειας χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/6/15 10:26 μ.μ.

    Το μονο σκυλι του Ξερα ρε παιδια είναι ο Μιχαλάκης ο Νάτσος που τωρα αλιχταει για το Jani Babi, τυχαίο; όχι βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/6/15 12:46 π.μ.

    ti ka8este kai asxoliste me tous mpampogerous tis neoleas vorioipirotwn autoi alazoun posta me ka8e koumparia mpouxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/16 3:18 μ.μ.

    τι μαλωνετε μεταξυ σας..αμαρτια ειναι...και οτι χειροτερο η διχονια...δεν ηρθαμε σε αυτο το κοσμο για να μαλωνουμε μεταξυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή